Full stack met een vleugje business logic

Tijdens deze opdracht ga je als webdeveloper aan de slag in zowel de front end met AngularJS, als de back end in .NET. Interesse in een technische stage die meer is dan alleen technisch? Lees dan verder!

Full stack met een vleugje business logic

Tijdens deze opdracht ga je als webdeveloper aan de slag in zowel de front end met AngularJS, als de back end in .NET. Interesse in een technische stage die meer is dan alleen technisch? Lees dan verder!

Stage .NET: CMS plugin

Relevante opleiding: Informatica
Locatie: Arnhem

Wil jij tijdens je stage als webdeveloper aan de slag met .NET en Angular, en tegelijkertijd ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig zijn? Dat kan bij Calder Holding! Wij bouwen websites en webapplicaties voor onze sociale ondernemingen, en als stagiair(e) zou jij ons IT-team kunnen komen versterken.

Via al onze websites krijgen we een hoop gegevens binnen. Denk daarbij aan inschrijvingen of aanmeldingen voor onder andere opleidingen, cursussen, hulp bij re-integratie, begeleid wonen of een behandeling in de GGZ. Om het beheer van die gegevens en het contact met de cliënten beter te kunnen stroomlijnen voor degenen die daar mee werken, zijn we bezig om een applicatie voor dit Customer Relations Management (CRM) verder door te ontwikkelen.

De basis van dit CRM is een bestaande module in Umbraco. Dit is een open source CMS dat niet alleen gebruikt wordt voor het plaatsen van content, maar dus heel handig kan worden uitgebreid met dus bijvoorbeeld zo’n CRM. Omdat de modules ook open source zijn kun je alles naar wens aanpassen, wat we dus ook doen – elke onderneming heeft namelijk weer hun eigen voorkeuren en workflows.

Voor deze opdracht ga niet alleen de front end aanpakken, maar duik je ook de diepte in aan de back end. Daarnaast werk je met SQL databases en kan je meedenken over de business logic om al die workflows in goede banen te leiden. Dus als je op zoek bent naar een opdracht met technische inhoud maar ook interesse hebt in het grotere plaatje, dan is deze opdracht wat voor jou!

 

Wat ga je doen?

  • Een Umbraco plugin uitbreiden
  • Meedenken over de architectuur die binnen de plugin wordt gebruikt
  • Backend development in .NET (C#)
  • Frontend development met Angular

 

Wat ga je leren?

  • Hoe je Umbraco gebruikt als developer
  • Hoe je een Umbraco plugin gebruikt en doorontwikkelt
  • Hoe je code zo schrijft dat het herbruikbaar is en makkelijk door anderen geïnterpreteerd kan worden
  • Versiebeheer en webdeployment met Git en Gitlab

De competenties waar jij aan gaat werken, kiezen we graag samen met jou. We zijn er namelijk van overtuigd dat je beter presteert als je je tijd stopt in de onderdelen waar jij enthousiast van wordt.
Wat wij je vooral willen bieden is vrijheid om snel je talenten te ontwikkelen en te laten zien wat je in huis hebt!

Jouw skills: opleiding in informatica, ervaring met object georiënteerde talen, ondernemend, graag bezig met programmeren, eager to learn.

Kernwoorden: .NET, webdevelopment, C#, Umbraco, MVC, Angular

 

Meer over de werkgever:

Calder Holding is een organisatie die staat voor sociaal ondernemerschap: werken aan projecten om mensen weer een kans te geven in de maatschappij. Wij werken op een gezonde commerciële basis: dus wel veel ruimte voor zelfontplooiing maar binnen een maatschappelijke context. Wij zijn een grote organisatie met korte lijnen, dus geen bureaucratisch geneuzel maar werken vanuit daadkracht en passie!
Wij werken in een informele, vriendschappelijke sfeer en geloven in een goede balans tussen werk en privé. Op locatie in Arnhem maar ook vanaf thuis via skype ontwikkelen we niet alleen software maar helpen we ook elkaar met onze persoonlijke ontwikkeling. En mochten er alsnog meningsverschillen ontstaan dan vechten we dit uit met een potje Unreal Tournament ;-)

Hou ctrl ingedrukt voor het selecteren van meerdere bestanden