Bouw een online tool in .NET

Tijdens deze opdracht bouw je mee aan een online tool, met alles wat daarbij komt kijken. Dus niet alleen front- en back end development, maar bijvoorbeeld ook databaseontwerp, versiebeheer in git en werken met het CMS Umbraco. Iets voor jou? Lees snel verder!

Bouw een online tool in .NET

Tijdens deze opdracht bouw je mee aan een online tool, met alles wat daarbij komt kijken. Dus niet alleen front- en back end development, maar bijvoorbeeld ook databaseontwerp, versiebeheer in git en werken met het CMS Umbraco. Iets voor jou? Lees snel verder!

Stage .NET webdevelopment

Relevante opleiding: Informatica
Locatie: Arnhem

Ben jij een webdeveloper in de dop die ook graag iets wil betekenen voor de samenleving? Dat kan bij Calder Holding! Voor één van onze sociale ondernemingen zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die bij ons het voortouw wil nemen in het ontwikkelen van een online tool. Met deze tool kunnen medewerkers van gemeenten migranten en vluchtelingen aanmelden voor het afnemen van belangrijke toetsen, die deze mensen een stevigere plek geven in onze maatschappij.

In deze opdracht is het de bedoeling dat je deze tool gaat opzetten en bouwen aan de hand van userstories. Ook denk je samen met ons na over het ontwerp van de database, want de ingevoerde gegevens zullen natuurlijk ook moeten worden opgeslagen.

De applicatie zal bestaan uit twee gedeelten: een backofficegedeelte waarin de aanmeldingen beheerd kunnen worden en een gedeelte waar de medewerkers van de gemeenten aanmeldingen kunnen doen. De accounts waarmee worden ingelogd zullen bepalen welke rechten de gebruiker heeft. Aan de hand van jouw interesse en planning kan de applicatie nog worden uitgebreid, met bijvoorbeeld het importeren van tijdslots met een Excelbestand of het automatisch verzenden van een herinnerings-Sms’je naar de cliënt.

Wat ga je doen?

  • Het opzetten van een online tool aan de hand van userstories in .NET
  • Meedenken over het databaseontwerp
  • Zowel back end als front end development, met alles wat daarbij komt kijken (versiebeheer, deployment, CMS)

Wat ga je leren?

  • Hoe een .NET website bouwt in C# aan de hand van MVC
  • Hoe je code zo schrijft dat het herbruikbaar is en makkelijk door anderen geïnterpreteerd kan worden
  • De mogelijkheid om ook kennis op te doen in front end technieken en frameworks (Gulp, Semantic UI)
  • Gebruik van het CMS Umbraco als developer.
  • Hoe je het beste een database (SQL) kunt opzetten en deze code first genereren met Entity Framework
  • Versiebeheer en webdeployment met Git en Gitlab

De competenties waar jij aan gaat werken, kiezen we graag samen met jou. We zijn er namelijk van overtuigd dat je beter presteert als je je tijd stopt in de onderdelen waar jij enthousiast van wordt.
Wat wij je vooral willen bieden is vrijheid om snel je talenten te ontwikkelen en te laten zien wat je in huis hebt!

Jouw skills: opleiding in informatica, ervaring met object georiënteerde talen, ondernemend, graag bezig met programmeren, eager to learn.

Kernwoorden: .NET, webdevelopment, C#, programmeren, MVC

Meer over de werkgever:

Calder Holding is een organisatie die staat voor sociaal ondernemerschap: werken aan projecten om mensen weer een kans te geven in de maatschappij. Wij werken op een gezonde commerciële basis: dus wel veel ruimte voor zelfontplooiing maar binnen een maatschappelijke context. Wij zijn een grote organisatie met korte lijnen, dus geen bureaucratisch geneuzel maar werken vanuit daadkracht en passie!
Wij werken in een informele, vriendschappelijke sfeer en geloven in een goede balans tussen werk en privé. Op locatie in Arnhem maar ook vanaf thuis via skype ontwikkelen we niet alleen software maar helpen we ook elkaar met onze persoonlijke ontwikkeling. En mochten er alsnog meningsverschillen ontstaan dan vechten we dit uit met een potje Unreal Tournament ;-)

Hou ctrl ingedrukt voor het selecteren van meerdere bestanden