Wat zeggen onze medewerkers?

Medewerker Calder Werkt

“Hier gebeurt zoveel. Er is altijd beweging. Mijn baan binnen Calder Holding zie ik als een ontdekkingsreis waarin ik écht de kans krijg om continu het beste uit mezelf te halen en mezelf te blijven ontwikkelen. Werken bij Calder Holding is learning by doing: het is ondernemen, ervaren en leren van de wereld om me heen. Bovendien werken we aan projecten die ons leren ons netwerk in te zetten en creatief om te gaan met middelen.”

 
 

 

 

Stafmedewerker Calder Holding

“Calder Holding is zeer flexibel, dat is ons grootste pluspunt zou ik zeggen. Zo springen we snel in op maatschappelijke trends en veranderingen. Iets wat grote kansen biedt. De grote variëteit aan bedrijven en bedrijfsculturen is een andere drijvende kracht. De Jan Arends coach is anders dan de Aob psycholoog en de Capabel Onderwijs Groep docent anders dan de Westerbeek schuldhulpverlener. Een sterke mix met twee belangrijke overeenkomsten: allen hebben een groot hart voor de klant en het zijn energieke doeners.” 

 

Medewerker Max Ernst GGZ

“Als ik aan onze groep bedrijven denk, komen een paar kreten bij me op: doelgericht, efficiënt, hard werken, kritisch, weinig tijd voor bezinning, bezig voor kwetsbare doelgroepen, mogelijkheden zoeken en uitdagingen aangaan.”

 

 

 

 

Medewerker Capabel Onderwijs Groep

 "Aan de top van ons bedrijf werken een aantal zeer goede ondernemers die altijd kansen voor nieuwe markten zien. Dat maakt dat Calder Holding meebeweegt met ontwikkelingen in de markt, zodat we in deze moeilijke crisisjaren toch het hoofd boven water weten te houden. Binnen elke dienst de we leveren, re-integratie, inburgering of onderwijs, staat de deur bovendien altijd open voor mensen met minder kansen. Calder Holding wil niemand buiten sluiten en iedereen gelijke kansen bieden."

 

Medewerker Jan Arends

“De hands-on mentaliteit en de platte organisatie maken het mogelijk snel mee te bewegen met ontwikkelingen uit de markt en nieuwe kansen te grijpen. Dat maakt het altijd weer spannend.”

 

 

 

Stafmedewerker Calder Holding

“Calder Holding is voor mij een grote organisatie die in de kern eigenlijk erg compact is gebleven. Dit biedt veel voordelen: korte lijnen, flexibel en weinig bureaucratie. Het kent ook uitdagingen: het vraagt veel flexibiliteit en je succes is sterk afhankelijk van je eigen initiatief.” Die flexibiliteit is echt fantastisch. Hierin schuilt volgens mij de belangrijkste kracht van de groep. Zoals Darwin al ontdekte: het zijn niet de sterkste, grootste of slimste diersoorten die overleven, maar de dieren die zich het makkelijkst aanpassen aan de telkens veranderende omgeving. Zo werkt het binnen de vrije markt volgens mij ook. En dat geeft Calder Holding een grote voorsprong!”