Word trainee bij Calder Holding

Als trainee bij Calder Holding krijg jij de kans om jezelf in drie jaar tijd op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen naar een highlevel sleutelpositie. Je werkt aan verschillende projecten in de bedrijven binnen onze domeinen zorg, onderwijs en werk. We rekenen daarbij op jouw energie en creativiteit; je krijgt de kans om met jouw frisse blik, ondernemerschap, analytisch vermogen en enthousiasme een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, de maatschappij en de bedrijven binnen Calder.

Kenmerken van het traineeship

Calder Holding staat voor de beste combinatie van sociale dienstverlening en ondernemerschap. Calder biedt haar mensen het meest waardevolle dat er bestaat: vrijheid. De vrijheid om te groeien, te excelleren en om verantwoordelijkheid te nemen. Een vrije geest leidt immers tot de beste ideeën en strategieën. Als trainee krijg je drie jaar de tijd om zelf te ontdekken hoe je succes creëert. Natuurlijk kan dat alleen als je de kans krijgt om op verschillende aspecten van vakgebieden je licht te laten schijnen. Daarbij werk je in drie domeinen (onderwijs, zorg, werk) waar jouw energie en creativiteit op waarde worden geschat en waar een kritische blik gestimuleerd wordt. Ook dit is vrijheid. Aan jou de kans om je hierdoor te laten inspireren en uit te groeien tot een (sociaal) ondernemende professional op een high level sleutelpositie binnen onze organisatie.

Lees de ervaringen van onze medewerkers

De opbouw van het traineeship: drie jaar, drie domeinen

Onder direct toezicht en mentorschap van een van onze directeuren oriënteer je je in een mix aan disciplines binnen onze bedrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan over projectleiding, planning & control, marketing, verkoop, productontwikkeling en verbeterprojecten. Je wordt intensief begeleid en waar nodig extra getraind om jouw persoonlijke ontwikkeling verder te stimuleren. Je krijgt ook voldoende gelegenheid om met de andere trainees te leren en te sparren. Je werkt in een ondernemende, commerciële omgeving waarin voortdurend veel verandert, ad hoc projecten zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Je wordt dan ook beoordeeld op je performance en de vooruitgang die je weet te boeken in de verschillende projecten. De snelheid en kwaliteit van je denken is belangrijker dan herhaal vaardigheden. Daartegenover staat dat je werkt in een omgeving die uitgaat van jouw persoonlijke kwaliteiten en die carrièremogelijkheden stimuleert.

Kennismaken met ons traineeschip, de organisatie en haar medewerkers? Meld je aan voor de digitale inhousedag op 5 november van 15.30-17.30 uur.

Meer informatie over de inhousedag

Voorbeelden van opdrachten

Binnen onze organisatie staan de pijlers ondernemerschap, samenwerking, aanpakken en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Als trainee werk je aan een diversiteit van projecten die raken aan deze pijlers. Zowel de aard van deze projecten als jouw rol kunnen in onze dynamische bedrijfsvoering snel veranderen. Projecten waaraan je kunt denken zijn:

 • Bedrijfsprocessen analyseren en verbeteringen implementeren
 • Meewerken bij de overname en integratie van een nieuw bedrijf
 • Het doen van productinnovaties met ICT toepassing, zoals de doorontwikkeling van onze online behandel- en begeleidingstools in jeugdzorg en GGZ
 • Het maken van SWOT-analyses maken waarmee jij Calder Holding financieel nog gezonder kunt maken;
 • Projectverantwoordelijkheid bij interne en externe audits van onze verschillende kwaliteitskeurmerken zoals HKZ, ISO 9001 en 27001, IvO.
 • Projectverantwoordelijke bij de implementatie van nieuwe initiatieven zoals Omscholing.nl, NL leert door.
 • Het schrijven van aanbestedingen en projectvoorstellen
 • Het managen van een niet optimaal lopende vestiging, regio of project.
 • Finance: zoals voorbereiden en participeren in productiecontroles en de jaarrekeningencyclus
 • Nieuwe Calder-markten in kaart brengen en productontwikkeling
 • Buitenlandprojecten bij onze dochterbedrijven in Vlaanderen en Londen.

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen én met jouw inzet een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten op het gebied van zorg, werk en onderwijs? Word trainee bij Calder Holding!